<< életem titkai (?) !!!SZEX!!! >>


a post idopontja ribancandi írta
x [13]

Most nemrég értem haza. Gregnél voltam, pedig tanulnom kellett volna, de tegnap este szétáztam és ráadásul akkora jegek estek. Greg meg pont arra felé lakik, amerre elkapott a zuhi. Felhívtam és bementem hozzá, hogy megvárjam az eső végét. Hajnalig vártunk. :) Persze nem tétlenül vártunk. Mire hajnalban haza indultam legalább 4 orgazmuson voltam túl. Hogy válaszoljak a kommentben feltett kérdésre, az ő farka volt eddig a legnagyobb, mivel dolgom volt. Nem tudom mekkora pontosan, de egymás nagyobb a műfaroknál, amim van, úgyhogy legalább 25 cm.

Megyek aludni.

2007-06-06 06:04 szerda << # >>a post idopontja dildó
x [4]

Jó reggelt!

Ha már a múltkor megemlítettem, akkor most el is mesélem, hogy honnan van a dildóm. Aki esetleg nem tudná mi az, annak elárulom, az egy műfarok. Tehát ezt a tanártól kaptam, akivel elég sokat voltunk együtt. Szándékosan nem írom, hogy jártunk, mert ez nem lenne igaz. Neki családja (és ki tudja hány kapcsolata) volt, nekem pedig csak szexet jelentett. Volt közben párom is. De térjünk vissza a történethez. Egy hétvégén elvitt a nyaralójába. Nem az első ilyen eset volt. Pénteken suli után vett fel és egyből indultunk is. Útközben möndta, hogy kapok valami meglepetést. A kesztyűtartóban volt. Semmi csomagolás, csak a gyári, tehát már a dobozról tudtam, mi az. Rögtön kicsomagoltam, hogy megnézzem rendesen. Testszínű, elég élethű szimulációja egy igazi fasznak. A hossza kb 22-23 cm, az átmérője pedig 4,5-5 cm lehet. Őszintén még soha nem mértem meg. A dobozon lévő felirat inchben volt és már nincs meg. De nem is lényeges. Tapintásra érdekes, mert nem igazán kemény. Picit lankadó szerű, rugalmas műanyag. Hogy ingereljem a tanárt, elkezdtem szopni, mintha egy igazi fasz lenne. Menet közben oldalra sandítva nézte a pár perces műsort, majd a városból kiérve félreállt. Nem sokat beszélgettünk, csak leszoptam, mert felizgatta a műsor. Aztán csak megérkeztünk. Először vetettük be a játékszeremet. Vetkőztetni kezdett, majd a lábam közé fúrta magát és nyalni kezdett. Az odakészített műfarokra síkosítót kent, és lassan belémhatolt vele. Nem ment olyan egyszerűen, de sikerült. Elég sokat síkosított rajta, mire rendesen tudott ki-be járni bennem a szerszám. De sikerült. Rendesen dugott vele, miközben úgy helyezkedett, hogy ki tudjam szabadítani a faszát. Én szoptam, ő pedig dugott a műfarokkal és nyalt is közben. Ő élvezett el először, telelőve a számat. Mikor ismét harcképes volt, a dildó helyét ő vette át és sokáig keményen dugott. Hagyott élvezni, de nem állt le. Nem sokkal később már a fenekembe hatolt és ott folytatta a dugást. Aztán hanyatt fordult és a fenekemmel a faszába ültem. A dildót ismét jól bekente és belém hatolt vele. Azt akarta mozgassam, dugjam vele magam. Ekkor volt először kitöltve mindkét lukam, nem mondom, hogy nem fájt, de nagyon élveztem a szituációt. Végül a fájdalom is enyhült és sikerült egy hatalmasat élveznem. Ekkor ő már nem is nagyon mozgott bennem. Amint elélveztem, kiszállt belőlem és fölém állt. Számba adta a farkát és szinte megdugta azt. Végül a mellemre verte a farkát. Azóta is megvan a dildó és néha nagyon jó szolgálatot tesz.

puszi

2007-05-30 08:40 szerda << # >>a post idopontja kommentek
x [0]

Sziasztok!

Elolvastam a kommenteket és próbálok válaszolni arra, amire tudok. Az egyik, hogy én pasi lennék és a 15 éves lány melleivel foglalkozó komment. Hát mit tudok erre mondani? Ha Tamás (?) így gondolja, azzal nem tudok mit kezdeni. Már egyszer elmondtam, hogy nem szeretnék ilyen kérdésekkel foglalkozni. Semmi hasznom nincs abból, hogy ide írkálok. Éppen ezért azt és olyan stílusban írok, amit akarok. Én legalábbis így gondolom. Ha valakinek ez nem tetszik, azt elfogadom. Lehet kritizálni, meg hitetlenkedni, ez mindenkinek a szíve-joga. Én soha nem fogok ezen vitatkozni, legfeljebb elmondom, hogy ez a helyzet, amit itt felvázoltam. Az már jobban zavar, hogy itt üzengettek egymásnak. Erre ne az én blogomat használjátok légyszi! Köszi!

A másik kommentben azt kérdezte valaki, hogy szoktam-e masztizni, milyen korú pasikkal voltam és szűzzel voltam-e. Azt hiszem ezek voltak. Sorrendben próbálok haladni. Szoktam masztizni. Azt, hogy milyen gyakran, azt nehéz megmondani, mert sok mindentől függ. Ha éppen nincs senki, aki kielégít, akkor magamhoz nyúlok. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Persze volt már olyan eset is, hogy éppen az aktuális párom kedvéért játszottam magammal. Van akit ez izgat. Például én is szeretem nézni a magával játszó pasit. Szerintem izgalmas előjáték. Hogy mikor nyúltam magamhoz először, arra nem emlékszem pontosan. Valamikor tizenévesen volt az biztos, nem sokkal a szüzességem elvesztése előtt. A hogyan kérdést nem értem teljesen. Ha arra gondolsz, hogy használok-e valamit, akkor igen, néha. Nem minden alkalommal, de van egy vibrátorom és egy dildóm is. A vibrátort szoktam használni, a dildó inkább csak arra van, hogy a párkapcsolataimba színt vigyen. Egyébként azt a tanártól kaptam, akit említettem. Ezzel rá is tértem egy másik kérdésre. Ő volt a legidősebb pasim. 40 volt (vagy ahhoz nagyon közel), mikor én tizennyolc. Kb fél évig voltunk együtt. Azóta, ha volt is idősebb férfival dolgom, arról nem tudok, mert nem kértem személyit senkitől. A legfiatalabb viszont 15 volt. Ez biztos, mert ő maga mondta, miután lefeküdtem vele. De sokkal érettebnek nézett ki. Szűzzel is voltam már. Volt, aki elmondta, de volt, akiről csak akkor derült ki, amikor már az ágyban voltunk.

2007-05-21 13:12 hétfő << # >>a post idopontja Jó reggelt!
x [10]

Jó reggelt mindenkinek!

Jól esett, hogy hiányoztam nektek. Most értem haza egy buliból, meg az utána lévő másik buliból. Így útközben felébredtem kicsit, úgyhogy elkezdem leírni mi is volt este. Úgy kezdődött, hogy Greg csütörtökön felhívott, hogy lesz náluk szombaton egy buli és menjek el. Csabi meg később, hogy hétvégén találkozhatnánk. Én egy hirtelen ötlettől vezérelve mindkettőjüknek igent mondtam és szombaton Csabival mentem Greg bulijába. Először elég nehéz volt elmagyarázni, hogy nem úgy vagyunk barátok Csabival, hogy meg kelljen játszani, hogy csak vele vagyok, hanem hasonló a kapcsolatom vele, mint Greggel. Ahogy a buli előrehaladt a feszültség egyre kisebb lett és vlamikor 1 óra körül már hármasban beszélgettünk. Arra már nem is emlékszem, ki mondta ki, hogy menjünk el egy csendesebb helyre, de az biztos, hogy én nem tiltakoztam. Hiszen ez volt az eredeti célom.

Mikor beértünk a szobába én már be voltam indulva, ezért nekiestem a fiúknak. Ültek az ágy szélén és én letérdeltem eléjük. Kiszabadítottam a farkukat és felváltva szoptam őket. Nagyon érdekes és izgató volt, ahogy a fekete és fehér fasz felváltva volt a számban. Persze ekkor már a két fiú között is nagyobb volt a barátság, mint a buli kezdetén. Legalább tíz perc eltelt így. Akkor felhúztak és vetkőztetni kezdtek. Nagyon be voltam már indulva. Beleültem Greg farkába, Csabit pedig tovább szoptam. Csabi tele is élvezte a számat idővel, de ez nála nem jelent nagy problémát, hamar harcképessé tudtam tenni újra. Akkor cseréltek. Én négykézláb kerültem, Csabi hátulról dugott, Greg meg előttem ült. Szoptam a farkát és nyaltam néha a golyóit, amit nagyon imád. (Lehet, hogy ezt már mondtam.) Múltkor mikor együtt voltam vele, akkor is ugyanígy csinálta, csak feljebb húzta a lábát. Nem szólt, de sejtettem, hogy azt akarta, hogy a fenekébe is nyaljak bele. Onnan tudom, hogy a tanáromnak is ez volt az egyik gyengéje. De térjünk vissza a tegnap estéhez. Csabi benyálazta az ujját és a seggem kezdte ujjazni. Elég hamar el is jutott oda, hogy az ujjait a faszára cserélte. Nem mondhatom, hogy kíméletes volt, de nagyon felizgatott, úgyhogy ez egyáltalán nem zavart. Amúgy sem bánom, ha egy pasi határozott. Pár perc után Greg cserélni akart Csabival. Na az ő farka még izgalmasabb volt, mert hatalmas és hasonló kíméletességgel vágta a seggembe, mint Csabi. Ahogy szenvedtem, az ha lehet még jobban felizgatta őket. Csabi fasza a számba került. Ütemesen mozgatta a csípőjét, majdnem mefulladtam. Azt sem tudtam hol vagyok. Nagyon élveztem. Biztos vagyok benne, hogy a bulizók is tudták, mi történik idebenn, mert nem bírtam visszafogni magam és hangosan élveztem. Az időérzékemet is elveszítettem már. A legnagyobbat viszont akkor élveztem, mikor Greg a hátára fordult, ismét a fenekembe hatolt, fölülről pedig Csabi ostromolta a pinámat. Először azt hittem, szétszakadok, de aztán nagyon nagyot élveztem. Ilyen szendvics felállásban nagyon sokáig dugtak. Greg is elélvezett közben, de szerencsére nem sokkal később ő is tudta folytatni. Végül Csabi picit kiszállt, de mint kiderült, csak azért, mert Greggel egyszerre akart elélvezni. Jól időzítettek a srácok és a számat töltötték meg. Elég fáradtan dőltünk le az ágyra.

Reggel öt körül ébredtem fel. A fiúk még aludtak. Valamennyire rendbe szedtem magam és elindultam haza. A buszon még erősen éreztem az éjszakai kaland nyomait. Egyrészt mert ilyne nagyon megdugtak, másrészt meg azért, mert reggel nem találtam meg a combfixeim egyikét és a bugyimat, így azok nélkül kellett hazajönnöm. Itthon meg pont belebotlottam anyám aktuális pasijába. Még nem is láttam eddig, de nem is rossz pasi. Szerintem nem több 35 nél. De mindegy, nem az én pasim. Anyu meg megérdemel egy jó pasit.

Jó éjszakát!

2007-05-13 06:55 vasárnap << # >>a post idopontja hiba
x [7]

Puszi nektek!

Már volt, aki hiányolt, ez naygyon jól esik. Sajnos nem tudtam írni, mert elromlott a gépem, meg el voltam havazva. De most már minden rendben és itt vagyok. Tegnap előtt este ismét, immár harmadszor is találkoztam Greggel. Az én feka barátommal. Az elsőt már meséltem, a másodikat majd elmesélem. Tegnap meg úgy történt, hogy a barátnőmmel voltunk shoppingolni, mikor meglátott és széles vigyorral az arcán odalépett hozzánk. Bemutattam a barátnőmnek és viszont. Beszélgettünk, és kérdezte, mit csinálunk. Mondtam, hogy vásárolunk. Persze ő inkább arra volt kiváncsi, este van-e már programunk. Én mondtam, hogy nincs. Persze rögtön felajánlotta, hogy elszórakoztat. Végül hazavitt minket. Illetve Katit haza engem meg Katiékhoz, aztán mentünk is tovább. Ekkor már csak kettesben. Elvitt a lakására. Illetve a bérelt lakásába, mert ő elég messze lakik. :)

Sokat nem beszélgettünk, de azt azért nem hagyta ki, hogy megjegyezze, hogy már a második nagyon csinos barátnőmmel találkozott és egyszer beszervezhetném valamelyiket harmadiknak. Vagy esetleg mindkettőt. Én erre látszólag megsértődtem, mondván, ha én nem vagyok jó, akkor kereshet mást is. Válaszként már tolta lefelé a nadrágját és mondta, hogy nagyon is jó vagyok. Persze azt nem felejtette el megemlíteni, hogy a múltkor én is hogy örültem a barátjának. Végül a tárgyra tértünk. Én szépen szoptam, míg kemény nem lett a farka, aztán megdugott. Elég kemény és fárasztó este volt. Kétszer is elélvezett. Elsőre rendesen belém. (Már a múltkor megengedtem, hogy gumi nélkül megdugjon.) Aztán másodszorra a számba akart élvezni. Érdekes hogy imádja, ha a golyoit nyalogatom. Azt hosszú percekig élvezi. Veri a farkát és nyalatja a golyóit. Néha a számba adja, hogy szopjak neki, aztán ismét a golyóit nyalatja. Ki ezt, ki azt szereti. A végén is így élvezett el. (Én addigra már harmadszor voltam a csúcson.) Ő meg már egy ideje a fenekemet dugta a nem éppen kicsi farkával, aztán jött, és nyalatta a golyóit, majd szoptam és így tovább. Kb tíz perc ilyen játék után élvezett a számba. Úgyhogy jó volt az estém. Még utána elvitt egy pizzériába is, mert elég kajásak voltunk. Egykor értem haza, ezért ma kissé álmos vagyok, de megérte. :D

2007-05-03 17:10 csütörtök << # >>a post idopontja köszönöm!
x [2]

Először is mindenkinek köszönöm a születésnapi jókívánságokat. És azt is, hogy megnyugodtatok végre. Szombaton barátnőmék elvittek bulizni. Csak annyit kellett tennem, hogy megyek velük és jól érzem magam. Ez nem volt nehéz. Egy csomó-csomó ismerősömet szervezték be a bulizásba, így nagyon jól éreztem magam. Egészen hajnalig tartott a jó hangulat, utána már csak arra volt erőm, hogy hazamenjek, lezuhanyozzak és aludjak egy hatalmasat. Vasárnap délben keltem. Akkor is csak azért, mert Csabival megbeszéltünk egy találkozót. Aranyos volt. Felköszöntött, kaptam tőle virágot is. Aztán egy hatalmasat beszélgettünk, mert már rég nem láttuk egymást.

A helyen, ahol voltunk összefutottunk az egyik feka pajtásommal is! :) Próbálkozott is, de mondtam, hogy ma a barátaimmal bulizunk. Végül kicsikarta belőlem, hogy majd felhívom. Azt hiszem, ma este beszélek is vele. Annyira jó fej volt.

2007-04-24 12:17 kedd << # >>a post idopontja szülinap
x [2]

Most, hogy talán lenyugodtatok, elmondom, hogy vasárnap volt a 20. szülinapom. Úgy látszik öregszem. Nem volt nagy buli még, mert azt a barátokkal most szombatra tervezzük, de anyuék meg tesóim felköszöntöttek. Anyutól leginkább praktikus és hasznos dolgokat kaptam, de örültem mindennek. Még akkor is, ha nem volt nagy meglepetés, mert amit kaptam, az kellett. Azért anyu is meglepett. Kaptam tőle harisnyát. Szeretem a jó harisnyákat és ezt ő is tudja, úgyhogy néhányat beszerzett a calzedoniából. Nővéremtől egy táskát kaptam, ami szintén nagyon jó volt. Bátyáméktól egy csomó apróságot és egy thai masszázs utalványt. Ez azért nagyon jó, mert már régóta vártam rá. De a gyertya, amit valószínűleg a sógórnőm és nem a bátyám vett (mert nem ért hozzá) is nagyon tetszik. Akkora és olyan szép színű, hogy azt nem is lehet leírni. Doki meg hozott egy tortát (meg egy akkora csokor virágot, hogy nem fért be az ajtón :)) és egy farmert is kaptam tőle. Persze azt úgy, hogy elvitt a boltba. 23000 Ft volt. Mikor megláttam, keresni akartam egy olcsóbbat, de nem engedte. És még megtömte a zsebem pénzzel is. Azt mondta, nem az igazi ajándék, de nem akar olyasmit venni, amit nem tudok értékelni. Pedig nem kellett volna, mert amúgy is egy csomót költött rám. Hát így kezdődött a szülinapom. Szombat este folytatjuk.

2007-04-20 10:49 péntek << # >>a post idopontja így volt másodszor...
x [1]

A második találkozásunk Csabival hasonlóan volt romantikus, mint az első. Miután megszerezte a telefonszámomat és felhívott megbeszéltünk egy időpontot, hogy találkozunk. Aztán valahogy más programom akadt és nem mentem el a megbeszélt időben. Nem igazán foglalkoztatott a dolog. Nem szoktam ilyen bunkó lenni, de akkor így alakult. Pedig nem volt rossz pasi (sőt, most sem az!), csak a stílus, körülmények, meg hasonlók. Hagytam az egészet. Gondoltam, hogy fél órán belül felhív, hogy hol vagyok én meg majd kitalálok valamit. De nem hívott. Másnap sem, amin felidegesítettem magam. Mi az hogy nem zavarja, hogy nem megyek el! Még csak le se baszott, hogy mit képzelek! Na ekkor én hívtam fel. Megvolt a szám amiről hívott, gondoltam, azon elérem. Így is volt. Mikor felvette nagy kedélyesen beleköszönt a kagylóba. Eredetileg bocsánatot akartam kérni, de ezzel tovább idegesített. Erre kifakadtam! Elég idétlenül kiosztottam, hogy miért nem zavarja, ha hülyét csinálnak belőle? Mert nem tudtam elmenni, és ez őt nem is idegesíti, ez nem normális. Emlékszem milyen nyugodtan mondta, hogy ha nem akartam elmenni, akkor hiába csörgött volna rám, az nem változtatott volna semmin. Különben meg ő mindent megtett, hogy lerója a tartozását, de én nem akarom, hát nem kötelező. Persze sikerült megbeszélni egy újabb találkozót, amin már én is megjelentem. Neki ki kellett menni Fótra és megkérdezte, elmegyek-e vele. Megyünk jövünk. Semmi dolgom nem volt, úgyhogy be az autóba és már úton is voltunk. Dumálgattunk mindenféle dolgokról. Megkérdezte, hogy gyakran előfordul-e velem, hogy vadidegen pasikat elégítek ki. Mondtam, hogy nem nagyon jellemző, bár nem vagyok egy apáca. Lényeg, hogy már visszafelé jöttünk, mikor szóba került, hogy hogyan gondolta a törlesztést. Természetesen úgy (ezek az ő szavai!), hogy kinyal. Mikor azt mondtam, hogy rendben, de mikor és hol gondolja, egyszerűen félreállt Fót és Pest között és azt mondta, akár itt és most. Negyed óra múlva már visszafelé vettem a ruhámat.

Aztán még megkérdezte, hogy mit szólnék, ha egyszer valahol kényelmesebb körülmények között is együtt lennénk. Na vajon mit szóltam? Persze, hogy igent mondtam.

2007-04-16 13:01 hétfő << # >>a post idopontja csabiról II
x [2]

És amiért leirtam az előzőeket Csabiról az a következő. Elég sokat találkozgattunk. Nem jártunk sokat, de volt, hogy egy-egy "párnacsatára" összefutottunk. Ha épp nem volt senkink. (Vagy volt, de így alakult.) Tlálkoztunk és lefeküdtünk. Jól megértjük egymást ilyen téren (is). Tegnap váltottunk pár levelet. És a téma a blogom volt, meg a nyíltság. Idéznék tőle egy részletet. Teljesen egyetértek vele! Íme:

Valahogy úgy van ez az egész, hogy azt akarják az emberek, hogy legyenek rossz dolgok. Mert ugye nem volt szép cipő, meg csúnya cipő, míg csak egyetlen egy volt. Kellett csinálni egy csúnyát, hogy a szép az szép legyen. Na kicsit ez sántít, de így van ezzel az ember, ha az online-szexről van szó, akkor is. Ha te felvállalod, hogy milyen vagy, akkor egy csomóan azt fogják mondani, hogy egy olcsó kurva vagy. (Tudom, hogy ez nem zavar, de azért ezt nem pozitív jelzőként használják.) Sőt, az emberek többsége, ha társaságban esik szó valakiről, aki - pláne nő létére - rendszeresen váltogatja a partnereit, elítélően szól az illetőről. De ugyanez az ember este ott ül a gép vagy a pornó csatorna előtt és arra veri a farkát, hogy nézi azokat, akiket nappal elítélt.

Nagyon nehéz felvállalni, ha valaki olyan életet él, mint te. Legalábbis, ha az élet más, sokkal elfogadottabb területén akar érvényesülni. Készít az ember egy amatőr pornó videót, felteszi a netre és arra recskázik a fél ország. Aztán egyszerre megkapja a munkahelyén, hogy ez nem összeegyeztethető a cég hírnevével, úgyhogy szedd a sátorfád.

És miért van mindez? Azért, mert, ha elfogadnánk azt, amit nem fogadunk el. Ha azt mondanánk, hogy kedves kollegina, láttam tegnap a képeit és bizony felállt tőle a farkam, akkor nem kellene lekurvázni a másikat. Nem lenne az egészben semmi bűnös és akkor ne is izgatna senkit. (Vagyis csak sokkal kevesebbeket és sokkal kevésbé.) Ezért azt mondjuk, mekkora egy büdös ribanc, hogy ilyen képei vannak a neten! És rohanunk haza megkeresni a képeket. Mert izgalmas, hogy van ilyen! És még izgalmasabb, ha valamiért személyesnek élhetjük meg a képeket.

Mivel a levél eleje, meg vége olyan részeket tartalmaz, amit nem szeretnék nyilvánosságra hozni, ezért lehet, hogy kicsit se eleje, se vége lett az idézett rész, de a lényeg benne van!

2007-04-12 08:57 csütörtök << # >>a post idopontja csabiról
x [12]

Csabiról írnék pár szót! Ő egy nagyon jó barátom. És valahogy rámtalált. Illetve a blogomra. Pedig én nem árultam el neki, hogy van ilyen. Sőt már hónapok óta nem is beszéltünk. De volt már ilyen velünk máskor is. Már  a megismerkedésünk is érdekes volt. Egy buliban találkoztunk, de még csak azt sem mondhatnám, hogy szimpatikusnak találtuk egymást. Én egy beképzelt idiótának tartottam, ő meg engem egy hp-nek. :) (Szólj, ha nem így volt!) Aztán hamar kiderült, hogy bizonyos dolgokról nagyon hasonlóan gondolkodunk. Na annyira azért nem gyorsan. Ott a buliban még nem kedveltük meg egymást. Valahogy beszélgetni kezdtünk, sőt még táncoltunk is, bár utólag mindketten azt állítjuk, hogy a másik akarta ezt! :D Na de nem is számít ez annyira. Inkább az, hogy valami miatt én megsértődtem rá és nem is beszéltünk többet. Ez még azonban nem nagy golog, hiszen egy buliban van épp elég másik arc.

A dolog akkor vált érdekessé, mikor egy másik sráccal is összekaptam. A probléma a szex nem szex kérdése volt. Ő akarta én meg menstruáltam, amin ő felkapta a vizet. Na ekkor haza indultam, mert ennyi fasz (már bocs!) sok egy buliba. Éjjel volt és nyár, ráadásul olyan helyen, hogy a közlekedési eszköz semmi. Neki indultam annak a pár kilométernek. Ekkor ért utol Csabi kocsival. Kint a puszta közepén. Megállt és megkérdezte, hogy elvihet-e. Én igent mondtam, mert már megbántam, hogy sétálni indultam. Hazafelé beszélgettünk, mert mégsem ülhetünk kukán. Pláne, hogy még tankolni is megállt. Megkérdezte, miért léptem le. Nem akartam megbántani, ha már hazavisz, ezért azt mondtam, elsősorban a másik pasi miatt. Hogy meg akar dugni és nem érti, hogy én nem akarom. Ekkor azt mondta "jópáran meg akarnak dugni, ezért még kár otthagyni a bulit! Például én is szívesen megdugnálak!" Na, gondoltam, ez is csak ennyit akar. Végül valahogy csak sikerült beszélgetnünk. A téma az volt, hogy egy ilyen buli pont arra való, hogy mindenki megtalálhatja a párját, hosszabb vagy rövidebb időre. Ebben teljesen egyet értettünk. Nekem is volt már ilyenben részem és nincs is ezzel semmi gond.

Egyenes következménye volt a beszélgetésnek, hogy megkérdezte, elképzelhető lenne, hogy vele töltök egy éjszakát. Mondtam, hogy el, bár nem vagyok elragadtadtva a stílusától. Magyarázta, hogy nem mindig ilyen, csak rosszul jött ki a lépés. De az ágyban nagyon jó. Persze ezt azonnal be is akarta bizonyítani. Konkrétan megkérdezte, hogy akkor van-e esélye, hogy lefekszem vele. Mondtam, hogy kicsi, mert nem valószínű, hogy találkozunk még. "Jó akkor most itt a hátsó ülésen megduglak!" Mondta ezt félig viccesen, de kellően komolyan gondolva. Közöltem, hogy menstruálok, ezért ezt el is felejtheti. És ekkor olyan megdöbbentő dolgot mondott, amire nem számítottam. Konkrétan azt, hogy már teljesen beleélte magát, áll a fasza és mondhattam volna hamarabb, mert akkor legalább nem számít rá. És végül hozzátette, hogy legalább szopjam le. Na mondom ennek aztán van bőr a képén! Azt se tudtam, mit mondjak. Valahogy vissza akartam vágni. És a lehető legrosszabb megoldást választottam. Azt mondtam, hogy biztos a kis farka miatt van kisebbségi komplexusa, ezért ilyen nagy a szája! És ha olyan nagyon nagy macsó, akkor itt álljon meg és csináljuk! (Gondoltam nem csinál ilyet, hiszen már bent jártunk a városban. Egy olyan részen, ahol még ilyenkor is haladtak el autók. Ott volt például egy Tesco nem messze, ahol, ha nem is sokan, de megfordultak páran. Teljesen elcsendesedett. Nyertem gondoltam én, kis naiv. Befordult a Tesco parkolójába és leállította az autót. Kiszállt és átült a hátsó ülésre. Térdig tolta a nadrágját és az alsógatyáját. És várt. Hátrafordultam. Hát tényleg állt a farka. Viszont nem volt kicsi. Szép volt. Megkérdeztem, komolyan azt hiszi-e, hogy most odamegyek és leszopom. Azt mondta, reméli. Hátramentem és leszoptam.

Három vagy négy nap múlva felhívott. Megtudta a számom valakitől. Ekkor tudtam csak meg a nevét. Azt mondta szeretné letudni a tartozását. Hát így kezdődött a mi barátságunk.

2007-04-12 08:50 csütörtök << # >>a post idopontja változás
x [2]

Megváltoztattam a blogban a sorrendet, mert a vége így csak az archivumban volt olvasható, ami nem szerencsés, mert azt hittem nem jelent meg a blogom. Remélem ez nem zavart meg senkit nagyon!

2007-04-11 08:51 szerda << # >>a post idopontja húsvét
x [0]

Végre kezdődik a tavasz. Úgy értem, hogy az igazi meleg tavasz. Ráadásul túl vagyunk egy hosszú hétvégén, amin végre jól kipihentem magam. Eltöltöttünk három napot a doki nyaralójában. Gyakorlatilag semmit sem csináltam. Leginkább napoztam és egészen jó színem van. Már amúgy is el akartam menni szoliba, de így nem kell. Imádom a napozást.

Már péntek este lementünk és csak hétfőn délután jöttünk haza. Anyu, nővérem, pasija, meg én. Aztán még meglátogattak bátyóék is az asszonnyal, meg a doki is. Hétfőn pár locsoló is meglepett bennünket, de amúgy semmi sem zavarta meg a semmittevést. Sok ilyen hétvége kellene még!

Remélem, ti is locsoltatok, vagy locsoltattaok, meg pihentetek eleget!

2007-04-10 09:12 kedd << # >>a post idopontja tanár úr - másodszor
x [2]

Szóval felmerült a tanár kérdése. Már meséltem, hogy volt egy tanár, akivel lefeküdtem. És talán azt is említettem, hogy nem egyszeri alkalomról volt szó. Nem ígérem, hogy mindet leírom, mert volt pár alkalom, de azért a folytatásról adok némi képet. Kábé egy héttel az első együttlétünk után találkoztam vele a suliba. A folyosón futottunk össze. Megkérdezte, hogy van-e valamikor egy kis időm beszélgetni vele. Van persze - válaszoltam. Megegyeztünk, hogy az iskolától nem messze találkozunk, ha végeztem. Elmentünk egy kávézóba a városba. A beszélgetés témája természetesen az volt, ami egy héttel korábban történt. Megbeszéltük, hogy nem bántam meg a dolgot. (Őszintén szólva nagyon is élveztem.) Meg ő is. Szóba került, a korkülönbség és, hogy ő ugye tanár volt a suliban, így nem túl etikus, ami történt, de nem kibújni akar a felelőség alól, csak elmondani. Engem nem zavart különösebben a történet erkölcsi része, és ezt meg is mondtam. Kitért arra is, hogy ott van a családja, de csak a gyerekek miatt vannak együtt. De hagyjuk a részleteket. Végül kilyukadtunk oda, hogy ő szívesen folytatná a kapcsolatot. Mivel nekem sem volt ellenemre, hamarosan a kocsijában ültünk és a lakása felé tartottunk.

Az események erősen hasonlítottak az egy héttel korábbiakhoz. Ahogy beléptünk levette a felsőmet és a melltartómat. Nézegetett egy darabig, majd leültetett az ágy szélére. Elővette a farkát és csak annyit mondott, szopj le! Én szó nélkül kezdtem szopni. Most azonban nem élvezett egyből a számba, hanem még időben megállt. Levette a maradék ruhámat is. Lefeküdtünk és 69-ben folytattuk. Ő volt felül és mozgatta a csípőjét a fejem felett. Néha kissé mélyre hatolt, amitől majdnem megfulladtam. De elélvezni most sem hagyott, viszont ő ismét csak teleélvezte a szám. Itt tartott egy kis szünetet. Ez amúgy jellemző volt rá. Néha "félbehagyta" a dugást. Ilyenkor rendszerint hozott valamit inni, vagy valami segédeszközt. Most is csak a konyháig ment, behozott egy ásványvizet (vagy üdítőt, már nem emlékszem) és visszajött hozzám. Meghagyta, hogy várjam meg az ágyon. Majd folytattuk. A fejem fölé térdelt és a heréit nyalatta velem, miközben verte a faszát, hogy ismét teljesen harcképes legyen. Nem kellett hozzá sok. (Sok fiatal srác megirigyelhetné mellesleg!) És megdugott. Hanyatt, hason, négykézláb, mindenhogy. Remegtem az orgazmustól. Ő azonban még bírta. És hogy ne tétlenkedjen, ismét a számba adta a farkát. Nem akart elélvezni, ez látszott, mert néha megállt. A zacskóját nyalatta velem. Aztán folytatta. Közben a kezével izgatott. Mikor ismét tökéletesen felhúzott, ujjazni kezdte a fenekem. Lenyalatta velem az ujját és ismét ujjazott. Majd ezt megismételtte párszor. Mikor elérkezettnek látta az időt elkezdett seggbedugni. Most is figyelmesen. Apránként szoktatott hozzá, de a végére vadul dolgozott bennem. Négykézláb a könyökömre támaszkodva voltam, ő felettem és kegyetlen tempóban seggbebaszott. Keze a csiklómon és a hüvelemben dolgozott. Újabb orgazmus söpört át rajtam, de le sem lassított. Vergődtem alatta. Még pár percig csinálta, aztán kirántotta belőlem a faszát és leült. Gyere, szopjad! mondta. Nem gondolkodtam egy másodpercig sem. Teljesen a "hatalmába kerített". Néhányszor megjáratta a számban a seggemből kihúzott farkát, majd hanyatt fordított és verte. Az utolsó pillanatban ismét a számba rakta a faszának a fejét és másodperceken át, hangosan élvezett. Elnyúlva feküdtünk az ágyon. Hosszú percekig. Fejem a combján, lankadó farka az arcomnak nyomódva.

Istennő vagy! Ezzel törte meg a hosszas csendet. Majd elnézést kért, hogy minden előzetes bejelentés nélkül a számba asta a faszát, anál után. De ez őt nagyon izgatja és nem tudott uralkodni magán. Mindezt így, ilyen szókimondóan közölte. Ezt nagyon bírtam benne. És megnyugtattam, hogy nem történt semmi. Persze azzal is tisztában voltam, hogy tudott volna uralkodni magán, ha akar. Ha akar!

Összesen több, mint fél évig találkozgattunk, és életem egyik legjobb szeretője volt.

2007-04-06 13:05 péntek << # >>a post idopontja kérdések-válaszok
x [0]

Jajj, hirtelen annyit kérdeztetek, hogy nem tudom, hol kezdjem a válaszokat. A 15 éves lánynak üzenem, hogy nem tudok receptet adni a mellnövesztésre. Az enyém magától nőtt akkorára, amekkora. De ez nem jelent semmit, mert nem mindenki a nagymellű nőket szereti. Sőt, azt gondolom, hogy ez egy másodlagos szempont. Tanárral voltam, írtam is róla. Meg majd még írok is, mert az azért hosszabb sztori, mint az az egy találkozás. És nem biztos, hogy baj, hogy 15 évesen még szűz vagy. Bár mondjuk én nem nagyon oszthatom az észt ezen a téren, de talán nem én vagyok a követendő példa.

Ezt már más kérdezte. Jövő vasárnap leszek 20 éves. Ha lesz még időm, mesélek. A tanárról is. Van mit! :)

Puszika!

2007-04-05 12:12 csütörtök << # >>a post idopontja reakciók
x [8]

Reagálnék néhány kérdésre. Az első nem is igazán kérdés. Valaki felvetette, hogy miért nem akartam, hogy a partnerem gumit húzzon, mikor elkaphatok valamit. Hát igen, ott is van a válasz, a kommentek közt. Akkor már az aktus közepén voltunk. Ha volt valami bajuk, azt már összeszedtem. De úgy néz ki, nem volt. (Ma reggel legalábbis a nőgyógyász szerint egészséges voltam!!!) Ami pedig a valódi kérdést illeti, igen borotválom magam. Illetve gyantáztatom magam. Van, hogy csak fazonra van igazítva, de jelenleg teljesen szőrtelen vagyok.

Van még kérdés?

2007-04-03 15:22 kedd << # >>

A headerben felhasznált képek a Rockstargames © tulajdonát képezik!


2014-03-24 00:24:03
http://szexfilm.blogspot.hu/
-----
2014-02-13 16:43:01
szia andi :) beszélhetnék valamikor?:)
-----
2011-09-23 03:06:32
Hát ez oan jó vót, hogy soxor kiráztam...
-----
2011-06-02 13:31:19
Az életed egy káosz, de jobb mint az...
-----
2011-06-01 10:35:23
Szia! hiányoznak az írásaid. sokszor...
-----
2010-11-25 06:45:12
jó volt kárhogy vége lett
-----
2010-11-14 01:06:38
nekem is ijen van ha kell it szoj it a...
-----
2010-11-06 14:30:25
engem is megkurhatnál jol esne
-----
2010-10-04 17:15:48
jólvan.(: köszyyy...(: és akkor sem...
-----
2010-10-04 08:17:06
lehetsz bizony! úgyhogy védekezzetek!
-----
Archivum

2007 március
2007 április
2007 május
2007 június
2007 július
2007 augusztus
2007 szeptember
2007 október
2007 november
2007 december
2008 január
2008 február
2008 március
2008 április
2008 május
2008 június
2008 július
2008 augusztus
2008 szeptember
2008 október
2008 november
2008 december
2009 január
2009 február
2009 március
2009 április
2009 május
2009 június
2009 július
2009 augusztus
2009 szeptember
2009 október
2009 november
2009 december
2010 január
2010 február
2010 március
2010 április
2010 május
2010 június
2010 július
2010 augusztus
2010 szeptember
2010 október
2010 november
2010 december
2011 január
2011 február
2011 március
2011 április
2011 május
2011 június
2011 július
2011 augusztus
2011 szeptember
2011 október
2011 november
2011 december
2012 január
2012 február
2012 március
2012 április
2012 május
2012 június
2012 július
2012 augusztus
2012 szeptember
2012 október
2012 november
2012 december
2013 január
2013 február
2013 március
2013 április
2013 május
2013 június
2013 július
2013 augusztus
2013 szeptember
2013 október
2013 november
2013 december
2014 január
2014 február
2014 március
2014 április


rss feed


eddig ennyien olvastatok:

free hit counter script

online
Online Casino